parajumpersdame

Ingen IU-dag ved næste måneds Indiana State Fair Bloomington Indiana University vandt har sin egen fremhævede dag i næste måned Indiana State Fair, en sponsorændring anslås at redde skolen omkring $ 60.000.http://parajumpersdame.nu/ Universitetet sponsorerede en statsmesse dag de seneste tre år med information booths, parader af cheerleaders og begivenheder såsom som sidste sommer pep rally med parajumpers long bear olive ny basketball træner tom crean.IU betalte $ 40.700 for sidste års sponsorering.

men universitetet talskvinde valerie pena siger andre udgifter hævede den samlede pris til næsten $ 100.000.Pena fortalte The Herald Times at IU bruger 37.000 dollars på fair aktiviteter, herunder en booth, gratis sundhedsprøvning og sponsorering af en daglig skibsfart. Talsmand Andy Klotz siger, parajumpersdame at Purdue and Ball State er blandt 11 dages sponsorer for den 7. august 23 statsmesse, der strækker sig til 17 dage i år. Dette materiale må ikke offentliggøres, udsendes, omskrives eller omfordeles.) Mest populære HistorierMest Populære StoriesMore >>

 

 

Kassig-familien parajumpers jacket bear’>parajumpers light long bear forklarer sønns konvertering til IslamKassig-familien forklarer sønns konvertering til islamopdateret: mandag den 6.oktober 2014 5:32 EDT2014 10 06 09: 32:40 GMT Familien af ​​Peter Kassig, der bliver holdt i gidsler af den islamiske stat, forklarer deres søns omvendelse til islam. crash dræber en, skader flere othersJefferson Co. Foto Courtesy: IMPD.